ΖΕΟ ΒΑΚΕRS

ΖΕΟ ΒΑΚΕRS background image

Οι ZEO BAKERS
παρασκευάζουν μοναδικά αρτοσκευάσματα
μόνο με αγνά υλικά.

ΖΕΟ ΒΑΚΕRS First Thumbnail

Ερευνούμε, αναπτύσσουμε νέα προϊόντα, εξελίσσουμε συνταγές, επιλέγουμε πρώτες ύλες, παρασκευάζουμε, συσκευάζουμε και διανέμουμε εκλεκτά προϊόντα με πωλήσεις χονδρικής και λιανικής.

Δημιουργούμε σύγχρονα προιόντα με τέχνη και μεγάλη φροντίδα. Συνδυάζουμε την αναντικατάστατη αξία του χειροποίητου με σύγχρονη τεχνολογία που αυξάνει την ασφάλεια και τη σταθερή ποιότητα των τροφίμων μας.

ORAMA
OMADA
STOXOS

Το όραμά μας

Να δημιουργούμε συνεχώς νέα προιόντα που θα ξεχωρίζουν για την κορυφαία τους γεύση και ποιότητα και θα ταξιδεύουν στις καλύτερες αγορές του κόσμου.

Η ομάδα μας

Είμαστε μια δεμένη ομάδα, αφοσιωμένων επαγγελματιών, με πάθος για τη γεύση και την ποιότητα, με κοινό όραμα και μεγάλη όρεξη για δουλειά. Προτιμάμε ανθρώπους που θα μάθουν από την αρχή τη σύγχρονη αρτοποιία και τους εκπαιδεύουμε με σεμινάρια τεχνολογίας τροφίμων και κατάρτιση στην τέχνη της αρτοποιίας.

Αξίες / Στόχος

Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους καταναλωτές ωραίες γευστικές εμπειρίες και στους πελάτες μας την αρτιότερη συνεργασία: συνέπεια, ανταγωνιστικές τιμές και υπηρεσίες που στηρίζουν την επιχείρησή τους.

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SLIDE 01
SLIDE 02
SLIDE 03
SLIDE 04
SLIDE 05
SLIDE 06

Testimonials

Αυτό που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή στα προιόντα ΖΕΟ και με οδήγησε στην επιλογή τους για τις συνταγές μου στο εστιατόριό μου, είναι η πίστη στις παραδοσιακές συνταγές και η προσεκτική αναζήτηση των υλικών.

Όταν η ποιότητα συναντάει τη γεύση! Εξαιρετικά προιόντα με υψηλή θρεπτική αξία φτιαγμένα από γνήσια ελληνικά υλικά.